VITAMIN & MINERAL ANALYS

Vitamin och mineral analys!

Vill du lära dig att göra bioresonans analyser ?

Vid blod prov mäter man värdena i blodet.

Vid hår mineralanalys så mäter man värden som är på väg ut ur kroppen. D.v.s. något som kroppen inte vill ha.

Med Bioresonans analys så mäter man värdena i dina celler. Genom en enkel mätning som tar ca 60 sekunder får man fram värderna för: Vitaminer, mineraler, fettsyror och tungmetaller.

När man har den analysen klar så kan man tydligt se hur din kropp mår. Saknas vissa ämnen kan kroppen ha svårt att ta upp andra ämnen och så fortsätter det.

Ex: du äter magnesium för att dina muskler vill ha det och du känner dig trött och hängig. Du äter det i 2-3 månader men känner ingen större skillnad. Det kan vara så att du saknar B-vitamin också. Gör du det kan kroppen inte ta upp magnesium.

På den här kursen så lär vi oss tyda och göra en bioresonans analys. Vilka mineraler hänger ihop med vilka vitaminer etc. Vi kommer går även igenom vad du behöver tillsätta eller ta bort för att ändra dina värden.

# OBS detta är inte en kurs i näring och nutrition.  Utan detta är en kurs hur du kan göra analyser och hur det hänger ihop.  Vill du veta mer och lära dig mera så rekommenderar vi att du läser till näringsterapeut eller liknande istället.

Erbjudande om införskaffande av en bioresonans analys maskin värde ca 3700kr ink moms kommer att erbjudas under kurs tillfället. Även möjligheter till försäljning av vitaminer och mineraler kommer att erbjudas.

Kursen är mellan kl 10-14

Kostnad 650kr+moms (  egen analys ingår i kursavgiften)

( gäller from 1/10-20) Om du väljer att teckna dig för ett samarbete i samband med kursen så betalar vi tillbaka kurs avgiften 

Kurs ledare: Anders Iskristall

Anmälan till kurs gör du här

Beställa vitaminer & mineraler gör du här