UTBILDNINGAR

Kinesiotape är en terapiform som utvecklades under 70-talet för att under 2000 talet komma till Sverige. Från att ha varit en terapi form som enbart användes inom idrottsvärlden har den vidare utvecklats och används per i dag inom allt från sjukvården till idrottsvärlden.

Vi erbjuder kurser för anatomiskt utbildade personer då vi anser att det är då produkter får bästa effekt.

Vi har skräddar sydda grundkurser för medicinska fotterapeuter. Annordnas efter förfrågan.

Vi erbjuder Grundkurser, fortsättnings kurser och workshops löpande. Special kurser utifrån era behov annordnas på förfrågan över hela landet. Kontakta oss för vidare dialog eller besök vår FB grupp Myonway utbildning & utveckling för aktuella kurs datum

Kursen Fotens biomekanik är en kurs för alla teraputiska utövare. På denna kurs lär vi ut sambandet mellan foten och övriga kroppen. Vi går igenom olika diagnoser och problem relaterade till foten. Kursen är en praktiskt kurs där vi lär ut olika former av handgrepp för att återställa fotens funktion.Vi lär även ut när vi behöver skicka patienter vidare till andra vårdgivare eller utövare. Kursen ligger även till grund för att bli certifierad återförsäljare av Tread Labs sulor.

Kursen turnerar runt i Sverige med ca 10 orter per år. Vill ni att vi kommer just till er ort så kontakta oss för vidare dialog.

För aktuella datum och orter besök vår FB grupp Myonway utbildning & utveckling.

Som enda skola i Sverige kan vi erbjuda kurser i Qinopraktik med start våren 2019. Klass storleken är begränsad till 8 elever per tillfälle för att få extra fokus och kvalité

Lärare på kursen är själv klart Mikael Dahlström grundare av Qinopraktikskolan.

Läs mer om Qinopraktik här

https://qinopraktik.se/index.html

SQS specialiserar sig på kurser för Kiropraktorer, Naprapater, Massageterapeuter, Sjukgymnaster, Kinesiologer, Zonterapeuter, till och med en och annan ortoped i QINOpraktik i mer än 12 år.

Välj inte vilken utbildning du ska gå, välj den person du vill vara.


För mer info och kurs plan. Besök vår FB grupp Myownay utbildning & utveckling.

Öron akupunktur.

Vi arrangerar 2 grundkurser per år och 1 fortsättningskurs i öronakupunktur. Ett enkelt behandlings verktyg med enorma effekter.

Kursen är utformad utifrån våran roll som kroppsterapeut. Genom vårt dagliga arbete vet vi vilka moment som behöver finnas. Vi vet vilka orsaker ni möter i er vardag. Så därför är kursen utifrån er situation.

Vi lär ut grunderna och lägger fokus på dysfunktioner i kroppen. Vi berör och nämner kända punkter som ex Nada punkterna och mycket mera.

Vår lärare har varit verksam i över 20 år och driver två egna kliniker.

För mer info och aktuella kurs datum besök vår FB grupp Myonway utbildning & utveckling

Föreläsningar/ Företag/ Utställare

Vi kommer gärna ut till er verksamhet och håller kortare föreläsningar utifrån era frågor och funderingar. Vi besöker idrottsföreningar och föreläser om vikten av aktiv rörelse utöver träningen. Vi besöker företag och föreläser om ex hur viktig det är att man har rätt skor och att fötterna fungerar för att man ska slippa ha ont i kroppen.. Vad vill du att vi ska tala om ? Hur ser er verksamhet ut ?.

Vi ställer ut på mässor etc om vi når yrkesverksamma besökare.

Ha du kanske ett företag som säljer skor? eller säjer ni kanske sulor ?

Vill ni att era säljare skall sälja mera sulor ? Vill ni att era säljare skall sälja mera ? Jag kommer gärna ut och lär era säljare hur man  säljer mera. Jag jobbade med försäljning i 25 år innan jag sadlade om så jag vet hur er vardag ser ut. Jag vet vilka frågor ni får.  Så kontakta mig för vidare dialog och offert oavsett vart i landet ni befinner er.

Kontakta oss för vidare dialog och upplägg.