6D TAPE & ACTION

 

6D-tape & Action är ett koncept som innehåller såväl tejp- som koppningsmaskin. Under kurser lär du dig hur 6D-tape fungera och hur du kan arbeta med 6D Actionmassage. Kursen vänder sig till dig som är kroppsterapeut, lymfmassör, lymfterateput, massör etc.

Oavsett om du jobbar med lymfsystemet, muskler, leder, fötter etc, så kan det här vara ett viktigt verktyget som förenklar din vardag och skonar dina händer!

6D står för 6 dimensions och med det menas att du behandlar vävnaden i 6 dimensioner.

6D-Actionmassage

Denna massageapparat utför både kontinuerlig vakuumsugning och samtidigt pulserande vakuumsug. Behandlingen utförs direkt på huden så 6D Actionmassage kräver ingen speciell förberedelse.

6D-tape med handtag

Kinesiologisk 6D-tape är en tejp med handtag. Den är utformad för sjukgymnastik och lymfdränage, samt ytterligare tekniker med 6D-tape.

De unika handtagen är utformade för att mobilisera vävnaden i 6 dimensioner. Det finns gott om varianter av tekniker för 6D-tejpning, beroende på önskvärda resultat och föremål för tejpning.

Inköp av 6D-maskinen

Kursen kostar 1000kr + moms. Men om du innan eller under kurstillfället väljer att köpa en 6D-action så bjuder vi dig på kursavgiften. Kursavgiften dras då av från inköpspriset på maskinen. Erbjudande kommer att skickas ut innan kursen och finnas under kurstillfället.

Kursen är en kvälls kurs mellan 18-21(22)

Myownway förmedlar försäljningen av tejp och maskinen till leverantören.

Läs mer om 6D tape här

Klicka här för att komma till kurs anmälan