Myownway Utbildning & Utveckling

Myownway Utbildning & Utveckling är en del av vår verksamhet som bygger på att genom kvalitativa utbildningar och produkter bidra till att du utvecklas både som person likväl som utövare. Våra utbildningar vänder sig till dig som är anatomiskt utbildar samt yrkesverksam. Vi vill inte förändra dig i den yrkesutbildning du har. Vi vill utveckla dig så att du kan växa och utveckla din verksamhet med god lönsamhet.

Vår vision är att kunna erbjuda prisvärda kurser och produkter utan onödiga kostnader. Vi lägger inte pengar på dyra lokaler eller onödigt material.

Vi gör det för att det ska inte vara dyrt att vidare utbilda sig samt att du ska få ökad lönsamhet.

Vi håller med glädje utbildningar i mindre grupper för att ge tid åt dialog och reflektion. Vi tror på det personliga mötet delat med skratt och fakta. Att gå en utbildning hos oss skall både vara roande och givande.

När vi håller utbildningar så besöker vi gärna klinker eller mottagningar så att det blir så verkligt som möjligt. Det är utifrån erfarenhet och praktiskt utövande som man lär sig. Vi driver själva klinker runt omkring i Sverige så vi utgår i från vår vardag och vill förmedla det vi kan och det vi upplevt.

Vår samlade erfarenhet och inblick i andra verksamheter bidrar till att vi ständigt kan utveckla vårt lärande och anpassa kurserna utifrån dig som deltagare.

Våra lärare är Kiropraktorer, Akupunktörer, Massörer, Massageterapeuter,Qinopraktier med många års erfarenhet

Våra produkter har noga testats i våra egna verksamheter och fyller kraven som vi ställer. Lagom stora inköps volymer, Bra kvalité´samt god förtjänst. Vi Säljer endast till återförsäljare och utövare.

Vi återvinner förpacknings material när vi skickar varor. Vi skickar med kompendium på USB sticka när det är aktuellt. Detta i vår strävan åt ett hållbart miljöarbete.

För löpande information, utbildnings kalender och mycket mera besök vår FB sida. Myownway Utbildning & Utveckling

Alla våra utbildningar går att anpassa utifrån era önskemål. Vi kommer gärna ut till er och håller utbildningar så tveka inte att kontakta oss.