FOTENSBIOMEKANIK

Den här kursen vänder sig till dig som vill förstå helheten kring vår kropp. För dig som vill kunna se sammanhanget av en icke funktionell fot som skapar eventuellt ländryggsproblem. Kursen vänder sig till dig som jobbar med hela kroppen men möter patienter med återkommande fotproblem och ryggproblem samt eventuella känselbortfall. Vad som kom först är nästa omöjligt att veta. Var det foten som skapade ryggproblemen eller var det ryggen som skapade fotproblemen. Oavsett så ger vi dig verktygen och kunskapen att kunna guida kunden rätt. Samt ger dig verktygen att kunna behandla kunden bättre. Kursen är en praktisk kurs där vi lär ut enkla kraft fulla grepp för att skapa rörelse och funktion i fötterna för att påverka resten av kroppen. Vi börjar morgonen med lite teori som en liten repetition. Sen blir det praktiskt hela dagen. Vi kommer titta på fötter, Vi kommer känna på olika fötter och vi kommer att behandla fötter. Under kursen får man ta del av samtliga handgrepp. Vi delar även med oss av hemövningar som man kan skicka med kunderna hem.

Plantar faschiit, Halux valgus, mortons, etc så är detta kursen för dig.

Kostnad 2300 kr+ moms/per steg

Anmälnings avgift 500kr+moms/per steg

Anmäl dig till den här kursen här

Alla grepp och rehabiliteringsövningar samt kompendium levereras på ett USB-minne. Detta gör vi för att spara på miljön.

Vi turnerar runt i Sverige med denna kurs på 5-10 olika orter per år. Vill ni att vi kommer till er ort så gör vi gärna det. Så kontakta oss för mera information