Nya kurser !

Haishang´s Kurser.

För 30 år sedan tillhörde hon världseliten i simning innan hon sadlade om och blev kinesisk läkare och kroppsterapeut.

Haishang blandar kinesiskt medicin med västerländskt och får fantastiska resultat så nu vill hon förmedla din kunskap till dig.

Kurs nr 1: Meridianlära och behandla med lavasten.

Detta är en 2 dagars kurs i meridianlära. Vi kommer att noga gå igenom 14 meridianer. Vad orsakar problemen och vart sitter problemet. Under två dagar får vi lära oss att tyda signalen och hur vi kan behandla den. Vilka metoder du använder är upp till dig men vi kommer här att presentera en ny metod i form av en lava sten. Stenen kommer att finnas på plats och möjligheter till att köpa med dig en egen sten hem kommer att finnas.

14 dagar innan kursen kommer ett instuderings material att skickas ut som vi behöver att du har läst igenom innan kursen.

Kursen är upplagd på 2 dagar (lördag kl. 10-16 och söndag 10–15) tiderna kan justeras utifrån deltagarna på kursen.

Minimum deltagare 4 st. Max 10 st. Pris 3200 kr. + moms

Kurs nr 2 Koppning

Haishang har utarbetat ett eget sätt att arbeta med koppor.

Men gott resultat med långvarig effekt jobbar hon effektivt med sin typ av koppning.

Hennes synsätt där hon blandar kinesiskt och västerländskt medicin gör att hon effektiv kan arbeta bort orsaken och symtomen med den här metoden.

Koppning är ett väl beprövat verktyg som är omtyckt av både elitidrottare och motionärer. Med vakuum släpper du lätt på alla lager av vävnader så att kroppen återfår sin normala rörelse. Oavsett om det är stagnation, svullnad eller ärrvävnad så är koppning effektivt.

Detta är en endagskurs förlagd mellan kl. 10-16 (tiderna kan justeras utifrån deltagarna på kursen.

Koppor kommer att finnas att låna under utbildningen men möjligheterna att köpa med sig egna koppor hem kommer att finnas på plats.

1 dag mellan 10–16 kostnad 2500kr + moms

Minst 4 deltagare och max 10 deltagare